Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 17 mei 2019

Kick off Borrel Els Borst Netwerk Gooi- en Vechtstreek

Vind jij het ook belangrijk dat vrouwen meer invloed krijgen in de politiek en in de maatschappij? Kom dan ook naar de netwerkborrel van het nieuwe Els Borst Netwerk Gooi- en Vechtstreek!

‘De politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten’, zei Els Borst. Deze bijzondere D66-politica inspireerde tot het oprichten van een netwerk voor actieve vrouwen. Het Els Borst Netwerk wil de positie van vrouwen in politieke en maatschappelijke functies versterken.

Het regionale Els Borst Netwerk is voor D66- vrouwen die maatschappelijk/politiek actief zijn en wonen of werken in de Gooi- en Vechtstreek. Je hoeft geen lid te zijn van D66 om mee te doen. Ook staan we open voor vrouwen buiten de partij die een interessante bijeenkomst willen bijwonen.

Datum: zondag 26 mei
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Waar: de Groene Afslag, Laren
Drankjes zijn voor eigen rekening

Vragen? Mail naar info@d66hilversum.nl

Je bent van harte uitgenodigd, neem vooral een vriendin of collega mee!